Baby Gedichten


gedichten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Baby Gedichten
Is jouw baby zo speciaal dat je er wel een boek over zou willen schrijven? Begin dan iets kleiner en zet al je gevoelens op papier in een prachtig gedicht. Je kunt tijdens de zwangerschap al beginnen om je gevoelens op te schrijven. Je diepste gevoelens waarvan jij denkt dat toch niemand ze snapt, schrijf je op. Dit kan emotie zijn, dit kan ook heerlijke humor zijn, maar ook jouw twijfel over alles wat met jou en de toekomst van de baby te maken heeft. Ben je goed in dichten en vind je het leuk om te doen? Dan kun je nu ook eens proberen om baby gedichten te maken. Steeds meer mensen willen leren dichten, maar er is niet echt een cursus voor, je kunt het gewoon proberen en op die manier ga je vanzelf je gevoelens verwoorden. Dit kan betekenen dat je emoties los komen en op die manier kun je bepaalde gebeurtenissen misschien beter verwerken. Ook wanneer er een feest is maken veel mensen vaker baby gedichten voor de moeder en vader. Dit is een leuke manier om elkaar te laten weten wat je voor elkaar betekent en het is net een beetje meer dan alleen even een cadeau overhandigen. Het is een leuke bijkomstigheid en veel aanstaande ouders zijn erg blij als zij speciale baby gedichten krijgen voor hun kindje. De baby gedichten worden ook vaak gemaakt wanneer ze al een keer bij de baby zijn wezen kijken en dan kan het gaan over hoe schattig het kindje er uit ziet.

Baby gedichten zijn de moeite waard
De baby gedichten zijn de moeite waard om te lezen maar ook om zelf te maken. Is er iemand in de vriendenkring of in de familie zwanger? Oefen dan alvast met een paar mooie baby gedichten, laat ze hen dan eens lezen en zij kunnen je dan aangeven wat zij mooi vinden of wat hen aanspreekt. Op die manier kun je na de negen maanden als de baby is geboren een passend gedicht maken speciaal voor de baby waar mensen erg blij van worden. Probeer het maar eens uit want schrijven kun je door het veel te doen ook goed leren. Je kunt kijken welke zinsverbanden je mooi vindt en welke woorden er op elkaar rijmen. Allemaal mooie dingen om te doen en bij te houden. Het wordt nu tijd om te kijken welke zinnen er mooi zijn en je kunt nu je inspiratie voor de baby gedichten op doen op internet. Daar kun je echt je voordeel mee doen dus probeer het uit en kijk ook eens wat er op elkaar rijmt, ook gedichten kun je laten rijmen als je dat mooi vindt maar dat hoeft natuurlijk niet! Liggen jouw talenten toevallig bij het schrijven van gedichten? Dat zou natuurlijk kunnen, probeer het nu uit en geniet maar van je nieuw aangeboorde talent!

Baby Gedichten
Gedichten website waar je zelf gedichten kunt publiceren samen met duizende andere gedichten schrijvers.
http://www.gedichten-freaks.nl/lijst_thema.asp?sorteren=titel&thema=Zoeken&letter=baby

Babydromen.nl
De allerleukste geboortegedichtjes voor jouw geboortekaartje!
http://www.babydromen.nl/

Babygedichtjes kinderversjes
Babygedichtjes kinderversjes
http://www.kinderliedjes.overtuin.net/muziek_versjes.html

Felicitatie geboorte
Overzicht met geboortegedichten en allerlei gedichten thema's rondom de geboorte, zoals zwangerschapgedichten, meerlingen, doopgedichtjes en felicitatie met geboortes.
http://www.gedachten-gedichten.nl/welkomwonder/felicitatie_geboorte.htm

Geboortegedichten
Moeite met het maken of schrijven van gedichten? geboortegedichten en teksten voor een geboortekaartje vindt je bij babyversjes. babyversjes bezit een groot assortiment geboortegedichten/geboortegedichtjes maar ook meer dan 46000 babynamen ontbreken niet.
http://www.babyversjes.nl/

Geboortegedichtjes
Vind hier leuke geboortekaartjes teksten. naast geboortekaartjes teksten ook geboortegedichtjes en baby versjes om uw geboortekaartje echt af te maken!
http://www.tekstgeboortekaart.nl/

Geboortegedichtjes en rijmpjes
Geboortegedichtjes-pagina met mooie teksten. de mooiste rijmpjes, gedachten en gedichten over je baby vind je op deze pagina. geboorte gedichten voor iedereen.
http://www.babygrafix.nl/geboortegedichten.html

Gerelateerd
 • Stefan Hertmans houdt Parklezing
  Alphen aan den Rijn - Winnaar AKO-Literatuurprijs Stefan Hertmans geeft op woensdag 21 januari om 20.30 uur een Parklezing in het Parktheater. Hertmans is de winnaar met zijn veelgeprezen roman ?Oorlog en terpentijn?. Hertmans won ook de Multatuliprijs en de F. Bordewijk-prijs. Hij geeft een lezing over zijn werk.
 • Canthonis brengt de passie van Stabat Mater
  BEUGEN - Streekkoor Canthonis heeft een speciaal concert samengesteld voor Goede Vrijdag. Het concert vindt plaats op vrijdag 3 april in de kerk van de Heilige Maria ten Hemelopneming, Kerkplein 5 in Beugen, aanvang 20.00 uur.
 • Oproep aan Haaksbergenaren: dichten over de vrijheid
  HAAKSBERGEN - Op 1 april is het 70 jaar geleden dat Haaksbergen als eerste plaats in Overijssel werd bevrijd. Om dat feit niet onopgemerkt de revue te laten passeren heeft de gemeente het voortouw genomen voor een gedichtenwedstrijd. Bewoners worden opgeroepen in dichtvorm weer te geven wat vrijheid voor hen betekent.
 • Expositie en boekpresentatie Gerda Hulsebos Markehuus Assen
  Assen - 15 Maart a.s. is er van 14.00 uur tot en met 16.00 uur in zalencentrum Het Markehuus - Expositie en boekpresentatie Gerda Hulsebos Markehuus Assen
 • Isa Hamerlinck draagt gedicht voor 4 mei op Dam Amsterdam
  KOUDEKERKE - Isa Hamerlinck uit Koudekerke mag haar gedicht ?Het blijft maar komen? voordragen bij de Nationale Herdenking op 4 mei op de Dam in Amsterdam. In het bijzijn van de Koninklijke familie stelt ze duizenden mensen haar vragen die maar blijven komen en soms nooit meer beantwoord zullen worden. ?Ik ben best een beetje zenuwachtig?, vertelt de 14-jarige CSW-leerlinge.
 • Er staan 7 links op deze pagina.
  Privacybeleid