SMS Gedichten


gedichten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
SMS Gedichten
Gedichten op papier zetten zal steeds minder gebeuren, de computer vervangt pen en papier. Ook sms zorgt ervoor dat je geen pen en papier nodig hebt. Je typt wat losse letters en de sms gebruikers begrijpen wat je zeggen wilt, wat je ermee bedoelt. Lig je heerlijk in je bed en wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt dan is een sms gedicht een wel heel bijzondere en snelle manier. Je hoopt natuurlijk dat jouw bericht met een romantisch sms gedicht wordt beantwoord. Als je verliefd bent en de ander dat wilt laten merken dan kun je dat op een leuke manier kenbaar maken. Je zou eens kunnen denken aan de sms gedichten, let maar eens goed op wat voor mooie dingen je daar mee kunt doen. Dit zorgt er voor dat je weer wat mooie woorden kunt typen, je kunt standaard sms gedichten van internet gebruiken, maar die zijn al erg vaak gebruikt dus een persoonlijke tint er aan geven is altijd wel aan te raden, zet er altijd de naam boven, dan weet je ook zeker dat dat alvast een persoonlijke indruk maakt. Je kunt de standaard sms gedichten gebruiken, maar zet er ook wat herinneringen in, of bepaalde woorden die jullie samen gebruiken, dan geef je de ander het idee dat je er tijd voor hebt uitgetrokken om wat persoonlijks te maken.

Lees hier leuke sms gedichten
Als je benieuwd bent naar een paar leuke sms gedichten dan is internet de beste plaats waar je kunt kijken. Je kunt aan de ander laten merken wat je leuk vindt, waar je van houdt en dat je elkaar zo leuk vindt. Je kunt ook laten merken wat je nog graag wilt doen in de toekomst, of als je een verrassing hebt beschrijf je dat in een van de sms gedichten. Laat jezelf daarom eens even gaan en zorg dat je van de mooiste momenten gaat genieten. Die kans heb je nu dus maak er gebruik van. De mobiele telefoon kan niet meer gemist worden dus ontdek nu hoeveel moois dat voor je gaat betekenen. De beste sms gedichten vind je nu online, maar geef ze wel even een persoonlijk tintje zodat je kunt genieten van de liefde die je er voor terug gaat krijgen. De beste woorden kun je natuurlijk zelf typen, je hebt herinneringen en jij kent je geliefde als de beste en weet hoe je elkaar kunt raken. Stuur daarom eens in de zoveel tijd een lief berichtje zodat je van elkaar gaat houden en blijft houden. De sms gedichten kunnen er voor zorgen dat de liefde nog fijner gaat worden samen. Je krijgt extra veel zin om samen wat mooie dingen te doen en dat is wel zo belangrijk in het leven! De liefde van je leven zorgt er ook voor dat je zin hebt om te leven en daar geniet je dus samen van!

1001+ Gedichten Over Liefde
SMS geichten op gedichtenstad.
http://www.gedichtenstad.nl/

Lieve Sms Gedichten
Lieve en vooral leuke sms gedichten op ikhouvanje
http://www.ikhouvan.je/sms_gedichten.html

My Home Planet
Voor de allermooiste gedichten ga je naar my home planet. je vindt hier liefdesgedichten, afscheidsgedichten, vriendschapsgedichten, gedichten over liefdesverdriet, gedichten over fantasie, gedichten over verdriet en pijn, grappige gedichten, huwelijksgedichten, kerstmisgedichten, valentijnsgedichten, sms-gedichten en nog veel meer mooie gedichten. je kan zelf ook natuurlijk een gedicht toevoegen
http://www.myhomeplanet.nl/Smsgedichtjes.html

Romantische Smsjes
Hier vind je korte sms liefesversjes. De site voor sms gedichten.
http://www.liefdesgedichten.net/korte_versjes.php

SMS Gedichten
Sms gedichten. korte gedichtjes, speciaal voor je mobiel! en een ruime keuze uit duizenden msn namen!
http://www.smsgedicht.nl/

Sms Gedichten
Op 1001 gedichten staan de leukste sms gedichten en gedichtjes, zelf toevoegen van gedichten is mogelijk! Vooral veel leuke sms gedichten.
http://www.1001gedichten.nl/categorieen/3/sms_gedichten/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid