Rouw Gedichten


gedichten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Rouw Gedichten
Afscheid En Verlies V Kind
Afscheidsgedichten en andere mooie gedichten over of voor je overleden baby, peuter of kleuter.
http://www.peuteren.nl/afscheid/gedichten.php

Annita Van Rumpt
Annita Van Rumpt
http://home.hccnet.nl/r.wils/Gedichten/gedichten.html

Boekgrrls: Bij Overlijden
Boekgrrls: Bij Overlijden
http://www.boekgrrls.nl/BgDiversen/Onderwerpen/PoeziePagina/Overlijden.htm

In Memoriam
In Memoriam
http://home-3.worldonline.nl/sb064243/

Martin Pothoven
Martin Pothoven
http://www.m-art-in.nl/

Over Overleden Kind
Vereniging ouders van een overleden kind is een zelfhulporganisatie van ouders van een overleden kind, die begrip en medeleven willen bieden aan lotgenoten. het zijn ouders die zelf hun verlies, hun verdriet en isolement hebben doorworsteld en nu in staat zijn om hulp aan anderen te verlenen. zij doen dit door middel van individuele contakten, in groepen en op andere manieren. de organisatie heeft geen binding met enige geloofsrichting of levensovertuiging.
http://www.vook.nl/gelezen.cfm?genre=1

Peter Van Hemert
Op deze site vind je rouwgedichten, emotionele en ook hele mooie die je zo fijn kunnen geruststellen. blader er even doorheen.....
http://members.chello.nl/p.vanhemert/

Rouwgedicht.net
Rouwgedicht.net
http://www.rouwgedicht.net/

Rouwgedicht.nl
Op rouwgedichten.nl vindt u een groot overzicht van passende gedichten voor een uitvaart voor de nabestaanden. nederlands, duits en engelse rouwgedichten zijn beschikbaar.
http://www.rouwgedichten.nl/

Rouwgedichten
Gedichten, leuke, gedicht
http://www.gedichten-web.nl/gedichten.php?id=14

Rouwverzen.net
Verzamelde rouwverzen
http://www.rouwverzen.net/default.asp

Gerelateerd
 • Muziek en gedichten tijdens Dodenherdenking in het Liempds..
  Muziek en gedichten tijdens dodenherdenking in het Liempdse Concordiapark
 • Dagwoord: AAITEN
  RTV Noord. Altijd op Noord.
 • Dichters ontmoeten klassieke musici
  Assen - De dichters van het Feest der PoŽzie ontmoeten op zondagmiddag 22 februari in het Drents Museum de klassieke musici van Stichting Philomela.
 • Jovan Bilbija, stadsdichter van Enschede
  ENSCHEDE - Jovan Bilbija, spreek uit 'bielbieja', is de man die de komende twee jaar leidend is in poŽtisch Enschede. De 35-jarige leraar klassieke talen van het Bonhoeffer College is rustig, ingetogen, serieus, zwart in het pak, twee meter lang. De stad heeft er een dichter van groot statuur bij. Iemand die midden in het leven staat. En zich laaft aan creativiteit, als zijnde een eerste levensbehoefte.
 • 273 nieuwe Haagse gedichten voor PoŽzie op Pootjes
  De afgelopen maanden hebben 273 mensen zich aangemeld voor het gedichteninzamelingsproject PoŽzie op Pootjes. Voor de vierde editie van dit unieke evenement werden Hagenaars gevraagd hun īHaagse Gevoelī in een gedicht te vatten. Het gaat bij PoŽzie Op Pootjes nadrukkelijk niet om een wedstrijd. Het doel was vooral om zoveel mogelijk gedichten te verzamelen over wat Hagenaars bezighoudt en om een dichterlijk inkijkje te krijgen in de Haagse stadtrots. In de maand november is een groot aantal workshops georganiseerd, waarin de nieuwe dichters onder begeleiding van professionele auteurs aan hun gedicht konden werken. Alle gedichten worden gebundeld in een nieuw boek dat begin januari 2015 zal worden gepresenteerd. In de drie weken daarna zullen nagenoeg alle ingestuurde gedichten naar buiten worden gebracht - in een expositie met poŽzieposters, in voordrachten op de radio, gedichten op televisie, op internet en in de krant, en in een slotvoorstelling tijdens de Nationale Gedichtendag...
 • Er staan 11 links op deze pagina.
  Privacybeleid