Vriendschap Gedichten


gedichten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vriendschap Gedichten
Hoe belangrijk vriendschap voor je is, merk je meestal pas in moeilijke tijden of wanneer er iets feestelijks te vieren valt. Ben vooral zuinig op je vriendschappen. Het staat hier nu in het meervoud: vriendschappen, maar is dat wel zo? Sommigen noemen alle kennissen vrienden, maar als het er op aan komt heb je meestal maar ťťn goede vriend of vriendin waarmee je alles deelt. Dit geldt vooral in tijden dat het minder goed gaat. Koester deze vriendschap. Je kunt van een echte en hechte vriendschap spreken als er geen voorwaarden aanhangen. Je bent er altijd voor elkaar. Je deelt alles met elkaar, lief en leed. Je kent elkaar door en door. Je kunt goed omgaan met elkaars mindere eigenschappen. Je neemt elkaar zoals je bent. Je zult nooit alsof doen. Je zult elkaar geen pijn doen (niet met daden maar ook niet met woorden). En je zult vooral altijd eerlijk zijn tegenover elkaar. Pas dan kan een vriendschap eeuwig duren. Heb je veel vrienden en wil je hen eens laten weten wat zij voor je betekenen? Dan kan hier nu wat aan gedaan worden met de vriendschap gedichten. Je kunt in een gedicht heel mooi verwoorden wat je voor elkaar voelt en wat de ander voor je heeft betekend of nog betekent. Het kan zijn dat je samen wat mooie of ingrijpende situaties hebt meegemaakt, sta daar dan eens een keer bij stil, dat is de manier om er voor te zorgen dat je elkaar goed blijft begrijpen en elkaar ook goed kunt steunen. Het gaat er om dat je open staat voor elkaar, je wilt elkaar kunnen steunen waar nodig en fijne dingen doen samen. Vriendschap kan heel diep gaan en heel veel voor je betekenen. Kijk daarom eens goed naar je mogelijkheden en let er eens op wat anderen met je doen, vriendschap kan veel mooie dingen met zich meebrengen, wat betekent vriendschap voor jou? Sta daar eens bij stil.

Maak nu je eigen vriendschap gedichten
Als je vrienden wat duidelijk wilt maken maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen maak dan nu gebruik van de vriendschap gedichten. Je kunt ze nu laten weten wat zij voor je betekenen en dat op een originele manier. Je kunt veel mooie dingen beschrijven in een paar woorden, het hoeft niet te rijmen, het gaat er om dat de inhoud duidelijk wordt. Ben daarom eerlijk en laat je gevoelens eens gaan. Vertel alles wat je aan je vrienden wilt vertellen in een van de mooiere vriendschap gedichten, je kunt ze zo lang maken als je wilt maar ook in een paar zinnen kan er veel gezegd worden. Kijk daarom nu naar je mogelijkheden en zorg dat je van elkaar gaat genieten. Met een paar woorden kun je de vriendschap weer nieuw leven inblazen en samen genieten van alle mooie dingen die nog gaan komen. Sta maar eens even stil bij elkaar en wat je voor elkaar kunt betekenen, dankzij de vriendschap gedichten neem je de tijd voor elkaar en denk je na over wat je samen al hebt mee gemaakt!

Categorie "Vriendschapsgedichten"
Rijm op rijmgein.nl! de beste en snelste gratis rijmwoorden-generator op internet. vind snel de rijmwoorden die je zoekt voor je sinterklaas, kerst, vaderdag, moederdag, valentijn of elk ander gedicht... sinterklaas gedichten, sinterklaas surprise ideeŽn, sinterklaas ringtones, sinterklaas plaatjes, sinterklaas liedjes!!!
http://www.rijmgein.nl/gedichten/categorie/2.html

Gedichten vriendschap
Gedichten vriendschap gedichten pagina. links en informatie over gedichten vriendschap gedichten
http://gedichten.jouwverzamelaar.nl/gedichten_vriendschap.html

Liefdesgedicht.nl
Liefdesgedicht.nl
http://www.liefdesgedicht.nl/gedichten/34/1/vriendschap.html

My Home Planet
Voor de allermooiste gedichten ga je naar my home planet. je vindt hier liefdesgedichten, afscheidsgedichten, vriendschapsgedichten, gedichten over liefdesverdriet, gedichten over fantasie, gedichten over verdriet en pijn, grappige gedichten, huwelijksgedichten, kerstmisgedichten, valentijnsgedichten, haiku's en nog veel meer mooie gedichten. je kan zelf ook natuurlijk een gedicht toevoegen
http://www.myhomeplanet.nl/vriendschap.html

SMS-vriendschaps Gedichten
Sms gedichten. korte gedichtjes, speciaal voor je mobiel! en een ruime keuze uit duizenden msn namen!
http://www.smsgedicht.nl/?route=smsmax160&option=vriendschap

Sannie's VriendschappoŽzie
Vriendschap gedichten vind je op de website van Sannie's vriendschappoŽzie.
http://home.planet.nl/~fase0000/sanniemeis/vriendschap/vriendschap-voorblad.htm

Vriendschap en Liefde
Gedichten,poems
http://www.gedachten-gedichten.nl/vriendschap_liefde.htm

Vriendschaps gedichten
Op 1001 gedichten staan de leukste vriendschaps gedichten en gedichtjes, maar ook andere mooie gedichten vind je op 1001gedichten.nl!
http://www.1001gedichten.nl/categorieen/4/vriendschaps_gedichten/

Asummerday
A story about life with poetry in mind. this site is based on poems of famous poets a summer day vertelt een levensverhaal aan de hand van gedichten
http://www.asummerday.net/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid