Gedichten Maken


gedichten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gedichten Maken
In november en december zitten weer veel mensen te piekeren, te zwoegen en te zweten om een gedicht in elkaar te zetten. Denk daarbij aan de feestdagen, Sinterklaas en Kerstmis. De meesten denken dat een gedicht moet rijmen, dat is echter niet zo. Het mag natuurlijk wel. Een vers of een rijm dat moet rijmen. Een gedicht is een verzameling mooie woorden die je iets te zeggen hebben. De woorden die gebruikt worden zijn op een speciale manier uitgekozen. Gedichten maken is een erg leuke bezigheid, gedichten lezen ook. Soms zijn gedichten niet te begrijpen, je moet dan meer van de schrijver weten bijvoorbeeld. Vaak moet je een gedicht een paar keer lezen om te begrijpen wat er door de schrijver wordt bedoeld. Met gedichten maken kun je heel veel tot uitdrukking brengen. De natuur leent er zich heel goed voor om er gedichten over te schrijven, maar ook de liefde is een goed voorbeeld. Gedichten over je huisdier is ook een zeer geliefd onderwerp. Veel mensen willen zelf gedichten maken, dat is dan ook een leuke bezigheid. Je kunt er echt je gevoelens in kwijt. Ook kun je nu gedichten maken zonder dat je wilt dat anderen het lezen, je kunt een soort dagboek maken en daarin schrijf je jouw gevoelens maar dan in dichtvorm. Je hoeft niet bij iedere zin na te denken, maar schrijf gewoon op wat er in je op komt en dan kun je daar echt gebruik van maken. Je kunt er namelijk voor zorgen dat je gevoelens op papier komen te staan zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Ook houden veel mensen een blog op internet bij waarin zij hun gevoelens vertellen. Daarin geven zij dan aan wat zij ergens van denken of hoe zij zich voelen. Ook jij kunt daar gebruik maken en af en toe kun je dan even wat meer tijd er voor uittrekken en dan een gedicht maken. Het is een leuke bezigheid en het zorgt er voor dat je een mooie manier hebt om je gevoelens te uiten, neem de tijd en geniet van al dat moois.

Je kunt nu zelf gedichten maken
Heb je ook al de hele dag wat gedachten in je hoofd die er maar niet uit willen, dan wordt het tijd om daar wat mee te doen. Schrijf of typ nu alles van je af en ga gedichten maken. Steeds meer mensen maken daar gebruik van omdat je op deze manier heel goed je gevoelens kwijt kunt. Doe het daarom nu zelf eens en ontdek waarom anderen hier graag gebruik van maken. Als je dat eenmaal weet dan snap je ook wat de voordelen zijn van het gedichten maken, je kunt alles op papier zetten en alles aan elkaar duidelijk maken met een paar woorden. Je kunt er ook een uitgebreid verhaal van maken, als je maar even alle zorgen van je af kunt zetten en reken er maar op dat het op deze manier gaat lukken!

Gedichten - gedichten maken
Gedichten maken doe je hier.
http://www.dotsphinx.com/sinterklaas/gedichten/

Gedichten maken
Gedichten maken gedichten pagina. links en informatie over gedichten maken gedichten
http://gedichten.jouwverzamelaar.nl/gedichten_maken.html

Hulp bij het maken van gedichten
Hulp nodig bij het maken van een gedicht? wij helpen je! vul het woord in waarop je wilt rijmen en klik op zoek! voor een lijst met rijmwoorden. Gedichten maken doe je hier.
http://www.rijmwoorden.org/

Kant en klare gedichten
Sinterklaasgedichten. op zoek naar gedichten, een rijmmachine of een rijmwoordenboek: op deze site vindt u alles voor het beste sinterklaas gedicht.
http://www.sinterklaasgedichten.com/

Kindergedicht.nl - gedichten maken
Lees kindergedichten, tips voor het schrijven van gedichten, stuur je eigen gedichten op.
http://www.kindergedicht.nl/

Kinderplein - gedichten maken
Maak hier je eigen gedichten met de gedichtengenerator
http://www.kinderpleinen.nl/showPlein.php?plnId=1401

Rijmgein.nl - gedichten maken
Rijmgein.nl: rijmwoordenboek, gedichten, leuke afkortingen, taal humor en nog veel meer! Gedichten maken doe je hier.
http://www.rijmgein.nl/

Rijmhulp
De gedichtenprijsvraag van Rijmnu. Schrijf een gedicht met de rijmhulp powered by Rijmnu en maak kans op een leuke prijs. Telkens een nieuwe prijsvraag.
http://www.rijmhulp.be/

Sinterklaasgedichtenboek
Sinterklaas gedichtenboek helpt jou de beste en leukste sinterklaas gedichten te maken voor een fantastisch sinterklaas feest!
http://www.sinterklaasgedichtenboek.nl/sinterklaas_gedichten_maken.php

Snel Sinterklaas Gedicht
Sinterklaas gedichtenboek helpt jou de beste en leukste sinterklaas gedichten te maken voor een fantastisch feest! sinterklaas intocht 2008 in almere! Gedichten maken doe je hier.
http://www.sinterklaasgedichtenboek.nl/sinterklaas-gedicht/snel-sinterklaas-gedicht/

Tunnel
Tunnel
http://www.sint.nl/flash/gedicht.html

Gerelateerd
 • Voorronde Poetry Slam in filmhuis Zevenaar
  ZEVENAAR - In het Filmhuis Zevenaar worden zondag 2 november de Gelderse Kampioenschappen Poetry Slam gehouden.
 • Canteclaer duikt op in 'Deinze Rijmt'
  DEINZE - De poŽziewedstrijd 'Deinze Rijmt', in het leven geroepen door stadsdichter Martin Carrette en de Cultuurdienst, werd een succes. Er waren meer dan 120 inzendingen. Zowel Deinzenaars als niet-inwoners stuurden een gedicht op rond Canteclaer. Ook de secundaire scholen werden bij het initiatief betrokken. Daar kwamen de winnaars vooral uit Leie-poort campus Sint-Theresia. Martin De Baerdemaeker maakte een videoverslag.
 • 03/01 Stromend PoŽzieparcours (Maastricht)
  Binnenland: 'Onnodige paniek over pensioenen ;Gerard: Voor wat hoort wat;Binnenland: Waterpeil Groningen aanzienlijk gedaald;Buitenland: Luchtballon crasht, 11 inzittenden dood;Roermond Weert: Verstappen verdacht van poging tot doodslag;Euregio: Aken proefregio wapencontrole;Buitenland: Chaos door overvloedige sneeuwval in Alpen; Sport algemeen: Commotie na vals brandalarm op Papendal;Binnenland: Wegen wintersportgebieden deels weer open;Maastricht Heuvelland: Nieuwbouw kringloop pas in 2014;Maastricht Heuvelland: Onderzoek naar winkeltijden;Economie: ECB-bestuurder: einde euro is waandenkbeeld;Buitenland: Artsen zonder Grenzen hervat hulp Zuid-Sudan;Sport algemeen: Musa van Venlo naar Moskou;Sittard-Geleen: Man (72) uit Stein sinds vrijdagmiddag vermist;Buitenland: 'Berlijn houdt rekening met val president';Binnenland: Waterpeil Groningen aanzienlijk gedaald;
 • Ramsey Nasr draagt zijn gedicht voor overleden Gerrit Komr..
  Ramsey Nasr schreef speciaal voor de afgelopen nacht overleden dichter Gerrit Komrij een gedicht: 'Voor Gerrit'. NRC Handelsblad publiceerde het vandaag. Voor de camera's van de NOS droeg Nasr zijn ode aan Komrij echter ook zelf voor.
 • Drie gedichten in tien jaar
  COLUMN - Deze week zijn er twee belangrijke poŽzie-evenementen: Nationale Gedichtendag en Turings Nationale Gedichtenwedstrijd.
 • Er staan 11 links op deze pagina.
  Privacybeleid