Gedichten Maken


gedichten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gedichten Maken
In november en december zitten weer veel mensen te piekeren, te zwoegen en te zweten om een gedicht in elkaar te zetten. Denk daarbij aan de feestdagen, Sinterklaas en Kerstmis. De meesten denken dat een gedicht moet rijmen, dat is echter niet zo. Het mag natuurlijk wel. Een vers of een rijm dat moet rijmen. Een gedicht is een verzameling mooie woorden die je iets te zeggen hebben. De woorden die gebruikt worden zijn op een speciale manier uitgekozen. Gedichten maken is een erg leuke bezigheid, gedichten lezen ook. Soms zijn gedichten niet te begrijpen, je moet dan meer van de schrijver weten bijvoorbeeld. Vaak moet je een gedicht een paar keer lezen om te begrijpen wat er door de schrijver wordt bedoeld. Met gedichten maken kun je heel veel tot uitdrukking brengen. De natuur leent er zich heel goed voor om er gedichten over te schrijven, maar ook de liefde is een goed voorbeeld. Gedichten over je huisdier is ook een zeer geliefd onderwerp. Veel mensen willen zelf gedichten maken, dat is dan ook een leuke bezigheid. Je kunt er echt je gevoelens in kwijt. Ook kun je nu gedichten maken zonder dat je wilt dat anderen het lezen, je kunt een soort dagboek maken en daarin schrijf je jouw gevoelens maar dan in dichtvorm. Je hoeft niet bij iedere zin na te denken, maar schrijf gewoon op wat er in je op komt en dan kun je daar echt gebruik van maken. Je kunt er namelijk voor zorgen dat je gevoelens op papier komen te staan zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Ook houden veel mensen een blog op internet bij waarin zij hun gevoelens vertellen. Daarin geven zij dan aan wat zij ergens van denken of hoe zij zich voelen. Ook jij kunt daar gebruik maken en af en toe kun je dan even wat meer tijd er voor uittrekken en dan een gedicht maken. Het is een leuke bezigheid en het zorgt er voor dat je een mooie manier hebt om je gevoelens te uiten, neem de tijd en geniet van al dat moois.

Je kunt nu zelf gedichten maken
Heb je ook al de hele dag wat gedachten in je hoofd die er maar niet uit willen, dan wordt het tijd om daar wat mee te doen. Schrijf of typ nu alles van je af en ga gedichten maken. Steeds meer mensen maken daar gebruik van omdat je op deze manier heel goed je gevoelens kwijt kunt. Doe het daarom nu zelf eens en ontdek waarom anderen hier graag gebruik van maken. Als je dat eenmaal weet dan snap je ook wat de voordelen zijn van het gedichten maken, je kunt alles op papier zetten en alles aan elkaar duidelijk maken met een paar woorden. Je kunt er ook een uitgebreid verhaal van maken, als je maar even alle zorgen van je af kunt zetten en reken er maar op dat het op deze manier gaat lukken!

Gedichten - gedichten maken
Gedichten maken doe je hier.
http://www.dotsphinx.com/sinterklaas/gedichten/

Gedichten maken
Gedichten maken gedichten pagina. links en informatie over gedichten maken gedichten
http://gedichten.jouwverzamelaar.nl/gedichten_maken.html

Hulp bij het maken van gedichten
Hulp nodig bij het maken van een gedicht? wij helpen je! vul het woord in waarop je wilt rijmen en klik op zoek! voor een lijst met rijmwoorden. Gedichten maken doe je hier.
http://www.rijmwoorden.org/

Kant en klare gedichten
Sinterklaasgedichten. op zoek naar gedichten, een rijmmachine of een rijmwoordenboek: op deze site vindt u alles voor het beste sinterklaas gedicht.
http://www.sinterklaasgedichten.com/

Kindergedicht.nl - gedichten maken
Lees kindergedichten, tips voor het schrijven van gedichten, stuur je eigen gedichten op.
http://www.kindergedicht.nl/

Kinderplein - gedichten maken
Maak hier je eigen gedichten met de gedichtengenerator
http://www.kinderpleinen.nl/showPlein.php?plnId=1401

Rijmgein.nl - gedichten maken
Rijmgein.nl: rijmwoordenboek, gedichten, leuke afkortingen, taal humor en nog veel meer! Gedichten maken doe je hier.
http://www.rijmgein.nl/

Rijmhulp
De gedichtenprijsvraag van Rijmnu. Schrijf een gedicht met de rijmhulp powered by Rijmnu en maak kans op een leuke prijs. Telkens een nieuwe prijsvraag.
http://www.rijmhulp.be/

Sinterklaasgedichtenboek
Sinterklaas gedichtenboek helpt jou de beste en leukste sinterklaas gedichten te maken voor een fantastisch sinterklaas feest!
http://www.sinterklaasgedichtenboek.nl/sinterklaas_gedichten_maken.php

Snel Sinterklaas Gedicht
Sinterklaas gedichtenboek helpt jou de beste en leukste sinterklaas gedichten te maken voor een fantastisch feest! sinterklaas intocht 2008 in almere! Gedichten maken doe je hier.
http://www.sinterklaasgedichtenboek.nl/sinterklaas-gedicht/snel-sinterklaas-gedicht/

Tunnel
Tunnel
http://www.sint.nl/flash/gedicht.html

Gerelateerd
 • Nico Dijkshoorn en Howard Komproe bij slotavond PoŽzie op ..
  De komende maand overspoelt het gedichteninzamelingsproject PoŽzie op Pootjes onze stad met gedichten. Werkelijk overal zijn de gedichten te zien en te horen. Op TV, in de bibliotheken, op de radio, in een nieuw boek en in bijna alle kranten en bladen die verschijnen in Den Haag. Voor de vierde editie van dit evenement hebben 273 mensen een gedicht ingestuurd. Alle gedichten worden gebundeld in een boek dat wordt gepresenteerd in boekhandel Paagman (zaterdag 10 januari om 14.00 uur in het filiaal aan de Spuistraat, zondag 11 januari om 13.00 uur in de winkel aan de Frederik Hendriklaan). Beide presentaties worden muzikaal omlijst door Hans Steijger & Frans de Leef. De slotvoorstelling van PoŽzie op Pootjes is op de Nationale Gedichtendag op donderdag 29 januari in de Centrale Bibliotheek aan het Spui. Naast tientallen Haagse dichters zijn er die avond ook optredens van dichter Nico Dijkshoorn, rapper Jon Tarifa en zanggroep Kluister. Cabaretier Howard Komproe presenteert de gratis to...
 • Nieuw boekje Op stee over Drentse en Groninger plaatsnamen
 • Onderweg tijdens de negentiende Kunstroute
  THOLEN ? Dit jaar zijn ze onderweg. Met dit thema in de hand kan men tijdens de Kunstroute op zaterdag 25 en maandag 27 april in 1500 stappen genieten van beeldende kunst, poŽzie en muziek. Op diverse locaties is men welkom om diverse vormen van kunst te aanschouwen of te beluisteren. Jaarlijks exposeren in de Gasthuiskapel en de daarbij behorende tuin gastkunstenaars. Ook dit jaar luisteren 3 bijzondere kunstenaars de Kunstroute op. Ook dit jaar hebben de gastkunstenaars divers, bijzonder en hoogwaardig werk waarvan men kan genieten. De 1e kunstenaar die aandacht verdient is Bart Ensing. Hij maakt oorspronkelijke beelden ?
 • Canthonis brengt de passie van Stabat Mater
  BEUGEN - Streekkoor Canthonis heeft een speciaal concert samengesteld voor Goede Vrijdag. Het concert vindt plaats op vrijdag 3 april in de kerk van de Heilige Maria ten Hemelopneming, Kerkplein 5 in Beugen, aanvang 20.00 uur.
 • Joseph Roth en de persistente geur van oorlog
  De Oostenrijkse schrijver Joseph Roth is vooral bekend van zijn roman Radetzkymarsch (1932), maar hij was naast romanschrijver ook een geducht journalist die levendige reportages schreef. De Eerste Wereldoorlog liet hem niet los. Wat hij daarover in de jaren twintig schreef is nu vertaald.
 • Er staan 11 links op deze pagina.
  Privacybeleid