Huwelijks Gedichten


gedichten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Huwelijks Gedichten
Een huwelijk is een belangrijke dag in iemands leven. Een huwelijk is vaak zo bijzonder en belangrijk dat je er een gedicht over zou willen schrijven. Wat houd je tegen? Neem pen en papier of ga aan de computer en begin ermee. Denk nu niet dat je geen huwelijk gedicht kunt schrijven. Iedereen kan woorden achter elkaar zetten en als je dit met gevoel doet dan wordt het een goed gedicht. Als jouw gevoel erin zit, dan hoeft er niemand anders over te oordelen. Lees zelf eens wat gedichten over diverse onderwerpen. Het ene gedicht zal je meer aanspreken dan het andere. Logisch, want het ene onderwerp raakt je meer dan het andere. Een huwelijk gedicht kan niet fout zijn, het is jouw beleving, het zijn jouw gevoelens die je probeert te omschrijven met de mooiste woorden en beeldspraken. Als anderen gaan trouwen dan kun je mooie herinneringen of juist toekomstverwachtingen op papier zetten en dan kies je voor huwelijk gedichten, maar je kunt ook voor je eigen partner wanneer je gaat trouwen mooie en lieve woorden op papier zetten. Dan denk je nog aan veel mooie dingen in je verkeringstijd terug en reken er maar op dat je daar geen spijt van gaat krijgen. Het is goed om ieder jaar het een en ander op papier te zetten voor elkaar, je kunt dan namelijk ieder jaar de andere huwelijk gedichten er bij pakken en samen terug gaan in de tijd. Denk eens terug aan het moment dat je elkaar hebt ontmoet, de eerste kus, de eerste wandeling samen, samen een huisdier kopen of samen een huis kopen, allemaal dingen die je samen eens voor de eerste keer doet en waar je graag aan herinnerd wilt worden.

Je kiest hier je huwelijk gedichten
Schrijf alle mooie dingen op en lees het eens per jaar samen terug. Ga terug in de tijd en denk aan al dat moois. Je staat er echt bij stil en merkt ook wat het met je doet. Je kunt daar nu maar beter de tijd voornemen en er voor zorgen dat je samen de tijd van je leven gaat krijgen. Dankzij de huwelijk gedichten kan dat gebeuren want dat zijn de momenten dat je echt tot elkaar wordt aangetrokken en dat je samen kunt genieten van alle herinneringen. Wil je dat ook graag? Maak daar dan nu gebruik van en schrijf iedere keer dat er wat moois gebeurt een kaartje voor elkaar en schrijf daarin op wat je voelt en wat je mee hebt gemaakt. Deze kun je bewaren en weer eens tevoorschijn halen als je daar zin in hebt. Dat zijn de momenten dat je samen bent, die je samen met elkaar wilt delen en dat is iets tussen jullie. Anderen hebben daar niets mee te maken, bewaar het dan ook op een plaats waar je alleen samen komt, bijv. in de slaapkamer. Als je niet kunt slapen, of als de relatie even wat minder soepel verlooopt dan neem je de huwelijk gedichten er bij en geniet je van alle situaties die je mee hebt gemaakt. Lees samen de kaartjes door en de herinneringen komen vanzelf naar boven!

1001 Gedichten/ Huwelijk
Op 1001 gedichten staan de leukste huwelijks gedichten en gedichtjes, zelf toevoegen van gedichten is mogelijk!
http://www.1001gedichten.nl/categorieen/5/huwelijks_gedichten/

De Trouwambtenaar
Informatie voor trouwambtenaren en bruidsparen, genealogie, stamboom van familie walpot
http://www.trouwambtenaar.nl/gedichten.htm

Huwelijksfelicitaties
Gedichten,poems
http://www.gedachten-gedichten.nl/huwelijksfelicitaties.htm

Huwelijksgedicht.nl
Op deze site vind u een enorme verzameling huwelijksgedichten. leuk om te gebruiken op een trouwkaart, als een vriend of vriendin gaat trouwen, op een bruiloft of vrijgezellenfeest, of om te combineren met uw gelukswensen aan het bruidspaar.
http://www.huwelijksgedicht.nl/

Weddingplanet
Voor de allermooiste huwelijksgedichten ga je naar my home planet. je kan zelf ook natuurlijk een gedicht toevoegen
http://www.myhomeplanet.nl/Huwelijk1.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid